Het Gele kaaiband team

Wilbert en Jan zijn twee heren die in het pittoreske Dongen wonen en met veel plezier en toewijding lid zijn van de verkeersregelaars poule Dongen. Deze poule bestaat uit een grote groep vrijwilligers die zich inzetten voor de veiligheid en het verkeer in hun gemeenschap. Zowel Wilbert als Jan hebben hun eigen unieke achtergrond en vaardigheden die ze inbrengen, waardoor ze een aanvulling zijn op het team.

Wilbert heeft een indrukwekkende sportcarrière achter de rug in rolstoelbasketbal. Hij heeft jarenlang gespeeld en heeft het zelfs tot het olympisch niveau geschopt. Binnen zijn team was hij altijd al een drijvende kracht, iemand die anderen motiveerde en inspireerde met zijn doorzettingsvermogen en teamgeest. Zijn ervaringen als topsporter hebben hem geleerd om samen te werken, doelen te stellen en nooit op te geven, eigenschappen die hij nu meeneemt in zijn rol als verkeersregelaar. Wilbert is een echte teamspeler en zijn betrokkenheid en inzet zijn duidelijk merkbaar in de verkeersregelaars poule Dongen.

Jan daarentegen heeft ook een sportieve achtergrond, maar zijn carrière nam een andere wending toen hij besloot om kok te worden. Hij heeft in verschillende landen gewerkt en zijn culinaire vaardigheden verfijnd. Tijdens zijn jaren als kok heeft hij zijn afgetrainde lichaam weliswaar ergens verloren, maar zijn passie voor het vak en zijn toewijding zijn nooit verminderd. Jan brengt een unieke mix van discipline en creativiteit naar de verkeersregelaars poule. Zijn ervaring in de keuken, waar teamwerk en timing cruciaal zijn, komt goed van pas bij het organiseren en coördineren van verkeersstromen.

Samen vormen Wilbert en Jan een formidabel duo binnen de poule, beter bekend als de Gele Kaaibanden Brigade. Deze naam hebben ze te danken aan hun onmiskenbare aanwezigheid en hun effectieve samenwerking tijdens evenementen. De Gele Kaaibanden Brigade staat bekend om hun betrouwbaarheid en hun vermogen om zelfs in de meest chaotische situaties het verkeer in goede banen te leiden. Hun gedeelde toewijding en hun complementariteit maken hen tot een topteam.

Het verhaal van Wilbert en Jan is er een van diversiteit en samenwerking. Hoewel hun achtergronden verschillend zijn, delen ze een gemeenschappelijk doel: bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van hun gemeenschap. Hun inzet bij de verkeersregelaars poule Dongen is een mooi voorbeeld van hoe mensen met verschillende talenten en ervaringen samen kunnen werken om iets positiefs te bereiken. De Gele Kaaibanden Brigade blijft een inspirerende kracht binnen de poule en een bron van trots voor de gemeenschap van Dongen
Dat het een topdag mag worden 

Wij zoeken 

We zijn op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen die hun vaardigheden willen inzetten voor een speciale gelegenheid op 30 juni. Het evenement Tets toernooi  is een combinatie van sport, plezier en samenzijn, we hebben verschillende rollen die ingevuld moeten worden door creatieve, hartverwarmende individuen en mensen met gouden handjes. Hier is een overzicht van wat we zoeken:

 

  1. Cheerleaders

We zijn op zoek naar dames die ons team kunnen aanmoedigen en ervoor kunnen zorgen dat de wedstrijdballen op de juiste temperatuur blijven. Als cheerleader ben je verantwoordelijk voor het creëren van een energieke en ondersteunende sfeer. Je enthousiasme en positieve energie zullen de spelers motiveren en het publiek vermaken. Daarnaast zorg je ervoor dat de wedstrijdballen klaar zijn voor gebruik, een essentiële taak voor het verloop van de wedstrijden.

 

  1. Food en Beverage Team

Een goede wedstrijd vraagt om een goede verzorging van de inwendige mens. We hebben een team nodig dat verantwoordelijk is voor de voedsel- en drankvoorziening. Je zult lekkernijen en verfrissingen voorbereiden en serveren aan Wilbert & Jan en alle teamleden. Je hebt een passie voor eten en drinken en weet hoe je mensen blij kunt maken met heerlijke snacks en drankjes. Hygiëne en vriendelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel. En je kan op een nette manier tegen Fred zeggen  3 frikandellen met Mayo

 

  1. Verkeersregelaars / Beveiligers

Om ervoor te zorgen dat ons topteam veilig en zonder problemen naar de baan kan komen, hebben we verkeersregelaars en beveiligers nodig. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en regelen van het verkeer rond het evenement. Daarnaast zorg je voor de algemene veiligheid van alle aanwezigen. Met jouw scherpe oog en snelle reactie zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en dat iedereen zich veilig voelt.

 

  1. Fotograaf

Een evenement als dit moet natuurlijk vastgelegd worden. We zoeken een getalenteerde fotograaf die actievolle en memorabele foto's kan maken. Je hebt een goed oog voor detail en weet hoe je de beste momenten kunt vastleggen. Jouw foto's zullen dienen als herinneringen voor de deelnemers en kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Creativiteit en snelheid zijn cruciaal in deze rol.

 

  1. Chauffeur

Voor diverse doeleinden hebben we chauffeurs nodig die ervoor kunnen zorgen dat alles en iedereen op tijd op de juiste plaats is. Je zult verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van personen en materialen naar verschillende locaties. Je bent een betrouwbare en veilige chauffeur met een goede kennis van de omgeving. Flexibiliteit en punctualiteit zijn jouw sterke punten.

 

  1. Vrouwelijke Sportpsycholoog

Sporten gaat niet alleen om fysieke prestaties, maar ook om mentale kracht. We zoeken een vrouwelijke sportpsycholoog die onze atleten kan helpen hun mentale weerbaarheid te versterken. Je biedt ondersteuning en advies aan de sporters, helpt hen om met druk om te gaan en zorgt ervoor dat ze mentaal klaar zijn voor de uitdagingen. Jouw empathie en expertise zijn van onschatbare waarde. En ook bij de tap makkelijk 4 biertjes kan bestellen en dragen

 

  1. Puntenteller (Analoog en Digitaal)

Een eerlijk en nauwkeurig scoringssysteem is essentieel voor elke wedstrijd. We zoeken puntentellers die zowel analoog als digitaal kunnen werken. Je houdt de scores bij, zorgt voor transparantie en nauwkeurigheid, en bent bekend met zowel traditionele als moderne methoden van puntentelling. Je werkt nauwkeurig en efficiënt onder druk.

 

  1. Persvoorlichter

Tot slot hebben we een persvoorlichter nodig die verantwoordelijk is voor de communicatie met de media. Je zorgt ervoor dat alle informatie correct en tijdig wordt verspreid, en je vertegenwoordigt het evenement naar buiten toe. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet hoe je het evenement op een positieve manier kunt presenteren. Jouw rol is cruciaal voor de publieke perceptie en de promotie van het evenement.

 

Conclusie

We zijn op zoek naar een divers team van getalenteerde individuen die samen kunnen werken om dit evenement tot een groot succes te maken. Of je nu een cheerleader bent die energie brengt, een food en beverage expert die mensen blij maakt met lekkernijen, een verkeersregelaar die zorgt voor veiligheid, een fotograaf die momenten vastlegt, een chauffeur die alles op tijd brengt, een sportpsycholoog die mentale kracht biedt, een puntenteller die eerlijkheid garandeert, of een persvoorlichter die het verhaal van het evenement vertelt – jouw bijdrage is onmisbaar. Samen maken we van 30 juni een dag om nooit te vergeten!